Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Paddenstoelenwandeling zondag 17 november

17 november @ 12:00 - 14:30

Free

Ontdek de herfstkleuren: Paddenstoelenwandeling met heerlijke soep bij Natuurcentrum De Maashorst!

Op zondag 17 november nodigt Natuurcentrum De Maashorst je uit voor een bijzondere herfstwandeling onder begeleiding van deskundige natuurgidsen. Samen verkennen we de mooiste plekken van De Maashorst, op zoek naar paddenstoelen in allerlei vormen, maten en kleuren. De gidsen, echte kenners op het gebied van paddenstoelen, delen onderweg boeiende verhalen en interessante weetjes over deze mysterieuze natuurverschijnselen.

Tijdens de herfst tovert de natuur het landschap om in een prachtig palet van warme kleuren, en als het vochtig genoeg is, verschijnen de paddenstoelen overal om ons heen. Van piepklein tot indrukwekkend groot, sommige zelfs in de vorm van een magische heksenkring. Je leert over eetbare soorten en de paddenstoelen die je beter kunt laten staan. Aanschouw ze van dichtbij, raak ze voorzichtig aan, maar laat ze staan waar ze horen.

Na afloop van de wandeling geniet je in het natuurcentrum van een smakelijke afsluiting: een kom verrukkelijke, veilige paddenstoelensoep. De kosten voor deze unieke ervaring bedragen € 9,95 voor volwassenen en € 7,95 voor kinderen, inclusief de soep. De wandeling start om 12.00 uur en duurt ongeveer anderhalf uur. Let op: deelname is alleen mogelijk met een vooraf gereserveerd ticket, gebruik daarvoor de knop ‘ik ga’ hieronder.

Mis deze kans niet om de herfst in volle glorie te beleven en meer te leren over de fascinerende wereld van paddenstoelen!

 

Gegevens

Datum:
17 november
Tijd:
12:00 - 14:30
Kosten:
Free
Evenement Categorie:

Locatie

Natuurcentrum De Maashorst
Erenakkerstraat 5
Nistelrode, 5388 SZ Nederland
+ Google Maps
Telefoon
0412 611945

Organisator

Natuurcentrum De Maashorst
Telefoon
0412-611945
E-mail
info@natuurcentrumdemaashorst.nl

Paddenstoelenwandeling zondag 17 november

Vertrek 12.00 uur, Natuurcentrum De Maashorst, Erenakkerstraat 5, 5388SZ Nistelrode. Graag een kwartier vooraf aanwezig zijn, parkeren ca. 200 meter voor het centrum.

0 Gaat
24 beschikbaar
Laat weten of je gaat